Avís Legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Raó social: JAIME MARTORELL MARTÍ
CIF: B61001699
Direcció: CL/Eusebi Planas 10, Municipi MARTORELL, Província BARCELONA
Telèfon: 937753914
E-mail: archsvives@archsvives.com

Finalitat de la pàgina web

La finalitat de la pàgina web, és la publicitat dels nostres serveis com gestoria administrativa, detallant els serveis que oferim per departaments Fiscal, Comptable, Renda, Immobiliària, Administració de Finques, Successions i Donacions. No conté cap opció de venda ni subscripció.

El present avís legal (en endavant, l´"Avís Legal") regula l'ús del lloc web: http://www.archsvives.com.

legislació

Amb caràcter general les relacions entre JAIME MARTORELL MARTÍ amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d'usuaris

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb JAIME MARTORELL MARTÍ o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual de l'contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de JAIME MARTORELL MARTÍ i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de JAIME MARTORELL MARTÍ.

Contingut del web i enllaços (links)

JAIME MARTORELL MARTÍ es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

JAIME MARTORELL MARTÍ no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de JAIME MARTORELL MARTÍ. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de JAIME MARTORELL MARTÍ té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos..